Om kirkerne

Nimtofte og Tøstrup Kirker ligger smukt placeret i det midtdjurske landskab.

Nimtofte og Tøstrup Pastorat hører til Syddjurs Provsti, Århus Stift.

Nimtofte Kirke ligger centralt i Nimtofte by med kirkegård både ved kirken og anneks kirkgården på Ramtenvej.
Tøstrup Kirke ligger smukt placeret ud mod markerne i Tøstrup.

Her på siden kan du læse mere om selve kirken og finde kontakt oplysninger på kirkens ansatte og menighedsrådet.

Kirkebladet

Her finder du det seneste kirkeblad

Personalehåndbog

Vi har en personalehåndbog

Hvad koster vores forskellige ydelser?

Klik hvis du gerne vil læse vedtægterne

Kirkebilen

Kirkebil og flextur:

Det vil fremover være muligt at benytte sig af Flextur i Syddjurs Kommune, hvis man ønsker at blive kørt til kirke eller til kirkelige arrangementer, som menighedsrådet indbyder til. Der betales min. 35 kr. pr. tur / 70 kr. tur-retur. Du bliver hentet på din adresse og kørt til den adresse, du bestiller.

Flextur kan bestilles i tidsrummet kl. 7.00 til kl. 20.00 senest en time før. Der ringes på tlf. 87 40 83 00. Oplys navn og telefonnummer, start- og slutadresse, start- og afhentningstidspunkt og evt. ønske om liftbus. Turen betales med kontanter, med lige penge, til chaufføren ved turens start. Du kan få refunderet beløbet af menighedsrådet ved at udfylde en blanket med navn og kontonummer og få overført beløbet. Blanketten fås hos graverne i kirken eller i konfirmandstuen til arrangementerne.